Croatian Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh

You are here::

Google reklama

Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

NEPOTREBNI LAYER
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: NEPOTREBNI LAYER
NEPOTREBNI LAYER 1 Month, 1 Week ago Karma: 0
..kako ih se rješiti,tj. obrisati ih,mislim da su prazni i sve sam obrisao iz njih ali njega nemogu nikako iz Layer managera!
Dakle da rezimiram....zašto se neki Layeri nemogu nikako obrisati,naravno podrazumjeva se da sam maknuo crteže iz njega??
..plaćam duplo !
davor66
Fresh Boarder
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.

Re:NEPOTREBNI LAYER 1 Month, 1 Week ago Karma: 0
S naredbom LAYDEL. Po defaultu te pita da označiš objekte koji pripadaju layeru koji želiš obrisati, ali postoji i druga opcija (tebi zanimljivija) a to je Name.

Procedura:

U command line upiši LAYDEL, zatim N (za Name). Tada ti se otvara prozor s imenima Layera i samo izaberi koje želiš izbrisati.

S duplim plaćanjem se slažem.
mario
Fresh Boarder
graphgraph

..uh pa to radi!
....ovaj forum zlata vrijedi...može runda za cijelu birtiju
davor66
Fresh Boarder
graphgraph

Zbog ovakvih stvari je i pokrenut ovaj portal. Svaka čast Zoranu i Sporomu. Koliko znam oni su pokrenuli ovaj portal (Zorane ispravi me ako sam nešto krivo rekao).

Svima ostalima je drago da možemo pomoći sa našim višegodišnjim iskustvom (konkretno 16 godina u mom slučaju)

Ako zapneš negdje ti samo pitaj. Koji put su rješenja jako jednostavna a ti se mučiš danima s nekim od njih. U svakom slučaju ništa ne možeš izgubiti i nitko ti neće uzeti za zlo i ako pitaš neka "glupa" pitanja.

Nadam se da ćeš dobiti brzo odgovore na svoja pitanja. Ja se trudim da barem jednom dnevno posjetim portal i pogledam da li ima kakvih novosti ili pitanja, ali na žalost zna proći i nekoliko dana da ga ne posjetim.
mario
Fresh Boarder
graphgraph

..ne zbilja ste super ekipa,već sam 3 puta dobio jako koristne informacije,a danima sam razbijao glavu..imam par doma nekakvih knjižurina od Autocada,ali kad tražim nešto obično ne nađem....inače projektiram namještaj
...trebali bi organizirati neki tulum nas s forma
davor66
Fresh Boarder
graphgraph

I mi smo došli na sličnu ideju i realizirali ju nakon podužeg vremena

Našli smo se u Zagrebu Zoran, JackOfHearts i ja na cugi i klopi. Trebao je doći i Spori ali je imao neku obavezu. Uglavnom... rekli smo da bi trebali to ponoviti, ali ovaj put i sa Sporim, a s obzirom na tvoju ideju mogu doći svi zainteresirani.
mario
Fresh Boarder
graphgraph

Re:NEPOTREBNI LAYER 3 Weeks, 5 Days ago Karma: 0
: Ukoliko brises ler sa delovima crteza proveri da u njemu nema neki blok sastavljen od delova crteza koji su u drugim lerima. Tada takodje moze odbijati da se obrise ili ce ti obrisati ceo taj blok tj. i sa delovima crteza iz drugih lerova.
gerson
Fresh Boarder
graphgraph

Go to topPage: 1