Croatian Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh

You are here::

Google reklama

Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

style overrides
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: style overrides
style overrides 2 Months, 3 Weeks ago Karma: 0
u zadnje vrijeme mi se pojavljuje na kotnim stilovima style overrides...neznam šta je to ali me užasno živcira jer mi u tom kotnom stilu prereže crte koje spajaju sa elementom koji kotiram i onda ja odem fino u Dimension style manager,desni klik i delete...ali beštija se ponovno pojavi nakon nekog vremena i opet je moram brisati...kako jednom zauvijek i šta je to,možda virus,bakterija,ameba...???
davor66
Fresh Boarder
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2010/06/10 11:23 By davor66.
The administrator has disabled public write access.

Re: style overrides 2 Months, 3 Weeks ago Karma: 0
nisam nikada obračao previše pažnje na to, ali ako se ne varam, style overrides se javalja kada promijeniš neku kotu, ali ne unutar stila već samo za nju putem Properties. Mislim da se ona ponovo pojavi iz jednostavnog razloga jer ta kota još uvijek postoji u crtežu.
JackOfHearts
Junior Boarder
graphgraph

Re: style overrides 2 Months, 3 Weeks ago Karma: 0
aha...mislim da to nisam nikada radio,ali ko će ga znati kad mi se crteži stalno nadoštukavaju od drugih ali da me živcira da...volio bih se toga rješiti...svejedno tnx
davor66
Fresh Boarder
graphgraph

Go to topPage: 1